Статистика від HotelMatrix : жовтень

0

Доброго дня, друзі!

В межах меморандуму про співпрцю між Hoteliero та BTA Ukraine, команда HotelMatrix рада поділитись з вами цікавою статистичною інформацією про роботу готелів у жовтні 2021 року

Акцентуємо увагу на показник завантаження у порівнянні з минулим періодом:

Завантаження міста Київ у вересні 74%, у жовтні – 65%;

Завантаження міста Харків у вересні 56%, у жовтні – 56%;

Завантаження міста Одеса у вересні 63%, у жовтні – 43%;

Завантаження міста Львів у вересні 73%, у жовтні –  60%;

Завантаження міста Дніпро у вересні 57%, у жовтні – 42%.

Цікаво, що показник міста Харків стабільний та залишився 56%. Інші ж міста показують негативну динаміку показника завантаження. Також, слід зазначити, що найкращий результат завантаження по всій Україні показав Київ – 65%, як і минулого місяця.

Хочемо заздалегідь попередити наших читачів, що статистичні дані по Дніпру представлені готельним ринком чотиризіркових та п’ятизіркових готелів, по Харкову двозірковими, чотиризірковими та п’ятизірковими готелями. Статистичні дані Києва, Одеси та Львова представлені тризірковими, чотиризірковими та п’ятизірковими готелями.

Також, цікаві цифри показує Дніпро. Хоч і показник завантаження був найнижчий, показник ADR склав 4 179,00 UAH, а RevPAR – 1 796,00 UAH, що є найкращим результатом серед великих міст. У той самий період, показник дохідності, наприклад, Київа склав 1 446,00 UAH. Більш детальну інформацію ви можете побачити на графіку.

Share.

About Author

Comments are closed.