Статистика від HotelMatrix : листопад

0

Доброго дня, друзі!

В межах меморандуму про співпрцю між Hoteliero та BTA Ukraine, команда HotelMatrix рада поділитись з вами цікавою статистичною інформацією про роботу готелів у листопаді 2021 року.

Цього разу ми ділимось не тільки результати таких міст як Київ, Харків, Одеса та Львів, а й регіоном Буковель!

Подивимось на показник завантаження у порівнянні з минулим періодом:

Завантаження міста Київ у жовтні 65%, у листопаді – 53%;

Завантаження міста Харків у жовтні 56%, у листопаді – 45%;

Завантаження міста Одеса у жовтні 43%, у листопаді – 32%;

Завантаження міста Львів у жовтні 60%, у листопаді –  41%;

Завантаження Буковелю у листопаді – 39%.

Ми бачимо негативну динаміку показників завантаження у кожному регіоні. В середньому, показник завантаження зменшився на 13% по найбільшим містам України. Які фактори вплинули на це? Команда HotelMatrix вважає, що знову причиною є карантинні обмеження.

Хочемо заздалегідь попередити наших читачів, що статистичні дані по Харкову представлені двозірковими, чотиризірковими та п’ятизірковими готелями. Статистичні дані Києва, Одеси та Львова представлені тризірковими, чотиризірковими та п’ятизірковими готелями, регіон Буковель представлено тризірковими та чотиризірковими готелями.

Показники ADR та RevPAR також мають негативну динаміку по всім містам. Так, наприклад, місто Львів із показником ADR 2 028,00 UAH та завантаженням 41% отримає RevPAR усього 822,00 UAH. Найвищий показник дохідності показує Київ, а саме 1 130,00 UAH. А найнижчий показник – Одеса, із показником RevPAR 480,00 UAH. Авжеж, ми сподіваємось, що у грудні показники стануть кращими! Із нетерпінням чекаємо на новорічні свята!

Share.

About Author

Comments are closed.