Hosted Buyer program to IMEX 2023

0

Асоціація Ділового Туризму України (далі BTAUkraine) запрошує представників галузі ділового туризму та індустрії зустрічей України до групи запрошених покупців за програмою Hosted Buyer на виставці IMEX Frankfurt 2023, яка відбудеться у Франкфурті (Німеччина) з 23 по 25 травня 2023 року.

IMEX є найбільшою виставкою ділового туризму та індустрії зустрічей та збирає на своєму майданчику протягом 3-х робочих днів понад 50 000 учасників практично з усіх країн світу. Офіційний сайт виставки www.imex-frankfurt.com

Участь у складі групи запрошених покупців BTA Ukraine за програмою Hosted Buyer безкоштовна для підтверджених учасників, включаючи проживання 2 ночі в готелі 4*, авіапереліт Київ-Франкфурт-Київ.

Для отримання WEB-посилання на реєстрацію на сайті організатора виставки у групі запрошених покупців BTA Ukraine необхідно подати заявку на адресу: grabarchuk@btaukraine.com

Після отримання посилання необхідно перейти за посиланням, заповнити анкету, та чекати на рішення щодо участі у групі запрошених покупців.

Затвердження кандидатів проводить організаційний комітет виставки IMEX.

Кандидати повинні відповідати критеріям організатора чи виконавця ділових поїздок, конференцій, інсентив турів за межами своєї країни.

Share.

About Author

Comments are closed.