В ТПП України відбулася зустріч бізнес-спільноти з Головою Державної регуляторної служби України Ксенією ЛЯПІНОЮ

0

kseniya_lyapinaПонад 200 представників бізнес-кіл з різних регіонів країни зібралися для обговорення актуальних питань дерегуляції підприємницького середовища.

Сьогодні бізнес України переживає не найкращі часи, у тому числі і через величезну кількість адміністративних бар’єрів. Протягом двох годин в активній дискусії практично всі вони були позначені і висловлена цілу низка конкретних пропозицій щодо їх нормативного врегулювання.

«Ми розглядаємо бізнес як головного партнера у своїй роботі. Одночасно із формуванням нової економічної політики, дружньої до підприємницького середовища, ми активізуємо процес дерегуляції у сфері господарської діяльності, суть якої — зняття адміністративних бар’єрів та максимальне спрощення умов ведення бізнесу. Служба боротиметься за унеможливлення корупційних дій посадовців усіх рівнів, насамперед, у сферах ліцензування, дозвільної системи та державного контролю. Ми закликаємо до цієї роботи асоціації підприємців та громадські ініціативи», — зазначила Ксенія Ляпіна.

Ми вітаємо Ксенію Ляпіну з призначенням на посаду Головои Державної регуляторної служби України.

Всебічно підтримуємо курс нової Державної регуляторної служби на плідну співпрацю з бізнес-спільнотою.

Share.

About Author

Comments are closed.