Асоціація ділового туризму України взяла участь в V Национальному Експертному Форумі «УКРАЇНА. СТРЕС-ТЕСТ»

0

logo-stres-test

Експертний форум — це комунікаційна платформа, що об’єднує провідних українських, та європейських експертів, політиків, бізнесменів, представників дипломатичних представництв, неурядових організацій та засобів масової інформації для обговорення найбільш важливих питань у політичному і економічному житті України.

 

Сьогодні відбулися три панельні дискусії:
Дискусійна панель «Перша Українська. Рік життя в нових умовах».
Дискусійна панель «Економіка воєнного часу».
Дискусійна панель «Енергетична безпека. Український контекст».

 

Найбільш яскраві тези:

Аваков: «Війна не виправдовує відсутність реформ»

Аваков: «Європа дурна, якщо вона не помічає агресії. Вона сама себе цим не убезпечить. Перетворення України на буферну зону буде помилкою і оманою. Я як громадянин вимагаю від наших європейських і американських партнерів зайняти виразну позицію. Адже невиразна позиція провокує агресора.»

Луценко: «Путіна цікавить не Донбас, а вся України як перший крок до розвалу ЄС. План Його завдання — підкорити Україну, цим самим налякавши деякі країни ЄС. Вже зараз щонайменше чотири країни ЄС служать інструментами Кремля, а ще п’ять-шість країн готові періодично бути таким інструментом.»

Тарута: Бізнес в Україні не бачить майбутнього через відсутність реформ. Якщо здійснити створення робочих місць, всі реформи будуть відбуватися»

vitannia_poroshenko

  pm109image002ukraina-stress-test-avakovstress-test-2015 ukraine-stres-test gorchenin

Share.

About Author

Comments are closed.