Тернопільщина INVEST — 2016

0

Асоціація ділового туризму України (BTA Ukraine) взяла участь в Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest – 2016».

19-20 травня 2016 року на Тернопільщині у місті Тернопіль та та у Збаразькому замку у місті Збараж Тернопільської області відбувся Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest – 2016». Захід був організовний Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою, Тернопільською міською радою та Програмою USAID «Лідерство в економічному врядуванні».

 

13254225_1095446697160978_4088363586471025993_n

Під час пленарного засідання Форуму, яке проходило під гаслом «Тернопільщина – надійний партнер!» було представлено потенціал Тернопільської області, відбулисяся презентації актуальних інвестиційних проектів.

Форум зібрав більш ніж 400 учасників з більш ніж 20 країн Світу.

Форум відбувся за участю керівництва держави, керівництва Уряду та центральних органів виконавчої влади України, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, регіонів країн – партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області та представників бізнесу та бізнес об’єднань.

Основною складовою Форуму виступили панельні дискусії згідно напрямків:
1. «Туризм – перспективи розвитку»
2. «Агропромисловий комплекс: нові можливості»
3. «Економічно спроможні громади – сильна Тернопільщина: час реформ»
4. «Платформа для ділового спілкування: стратегічні інвестиційні проекти Тернопільщини»
5. «Енергоефективність та альтернативні види енергії»
6. «Бізнес та влада: партнерство заради процвітання»
7. «Шляхи створення успішного бізнес-середовища
Тернопільщини»

Панльна дискусія «Туризм – перспективи розвитку» відбулася в залі «Легенда» Збаразького замку.  В ході дискусії президент Асоціації ділового туризму України зазначив важливість зосередження зусиль влади та бізнесу на розвитку ділового туризму та MICE як важлового чинника розвитку економіки Тернопільщини. Також він звернув увагу на доцільність створення Тернопільского Конвеншн Бюро за для маркетингового просування туристичних та конгрес можливостей Тернопільщини. Серед спікерів панльної дискусії «Туризм – перспективи розвитку» були також Влодзімєж Щурек, директор Представництва Польської туристичної організації в Україні; Назар Яворський, начальник відділу туризму Тернопільської ОДА; Іван Ліптуга, директор департаменту туризму та курортів Міністерства єкономічного розвитку та торгівлі; Сергій Підмогильний, голова Української асоціації активного та екологічного туризму.

20160519_161707

20160519_153513

Путожності цьому представницькому Форуму додала велика кількість представлених цікавих та змістовних інвестиційних проектів.

Сподіваємость таких форумів стане більше в кожній області України та кожний інвестиційний проект знайде свого інвестора.

Share.

About Author

Comments are closed.