MMP Forum 2021

0

MMP Forum 2021 — міжнародний Форум для професіоналів ділового туризму, індустрії зустрічей і конференц сервісу.

Ми раді повідомити, що вже 8 жовтня в Києві відбудеться черговий MMP Forum 2021 вперше після довгої паузи в світовій індустрії зустрічей!

В якості місця проведення заходу був обраний один з кращих готелів країни — розкішний 5-зірковий готель Intercontinental Kyiv, ідеально розташований в центрі міста.

MMP Forum — це також B2B workshop для професіоналів в сферах MICE, івент, конференц-сервісу та ділового туризму, який об’єднає експертів із різних куточків світу.

Вся туристична індустрія і особливо галузь ділового туризму досить серйозно постраждала за час пандемії, однак професіонали своєї справи, ні в якому разі не опустили рук, а навпаки посилили багато інструментів бізнес процесів. Все це буде продемонстровано на профільному заході MMP Forum 2021.

MMP Forums — в 2015 році був пілотним проектом, а став — серією ділових заходів для професіоналів в сфері MICE, івент, конференц-сервісу та ділового туризму, які на сьогоднішній день успішно відбулися в Італії, Україні, Казахстані, Польщі, Грузії, Азербайджані.

Ми будемо дуже раді зібрати на одній платформі стільки професіоналів з різних куточків світу з метою нетворкінгу, зміцнення партнерських відносин, навчання і розвитку. Ми з нетерпінням чекаємо на нашому інтернаціональному форумі гостей з Казахстану, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Швеції, Данії, Франції, Італії, Фінляндії, Норвегії, ОАЕ і багатьох інших країн.

Партнерами заходу стали провідні готелі та готельні мережі України, профільні державні установи та галузеві бізнес об’єднання: Intercontinental Kyiv, Vertex Hotel Group, Premier Hotels and Resorts, Fairmont Hotel Kyiv, Державне агенство розвитку туризму України, Львівське бюро конгресів, Асоціація ділового туризму України, Асоціація в’їзних операторів України, Українська асоціація готелів.

А також наші міжнародні партнери: AirBaltic, Istanbul Convention & Visitors Bureau, Ras Al Khaimas Tourism, Georgian Business Tourism Association.

MMP Forum 2021 обєднає світову галузь ділового туризму та індустрії зустрічей і покращить імідж Украиіни в світі.

Контакти:

MMP Forum 2021 web site : www.mmp-forums.com

e-mail: sales@mmp-forums.com

телефони: +380 67 245 1452, +380 67 536 6040

Share.

About Author

Comments are closed.